Kompromisszum mentes jigfejek a BKK-tól

Az igazán fanatikus pergető horgászok kedvenc időszaka érkezett el, ők talán még Petőfi ismert versét is legszívesebben így szavalnák: Itt van a tél itt van újra! Hiszen ezeket a hónapokat várják talán legjobban az egész évben, ekkor jön el számukra: Az igazi plasztik csalis horgászat ideje.

Annak ellenére, hogy ezek talán a legsokoldalúbb csalik mégsem magáról a csalikról szeretnénk most pár szót ejteni, hanem egy olyan apró cikkről, amik nélkül egyetlen plasztik csali sem ér semmit. És egyből egy igazán jó hír a prémium termékeket szerető és használó pergető horgászok számára: A méltán világhírű BKK horgok palettájában mostantól megjelentek a klasszikus Jig fejek is!

Azt nem tudjuk, hogy véletlen vagy tudatos időzítés e a BKK részéről a mostani új termék családjának a Round Elite Classic-nak a megjelenése, és a mi kedvenc időszakunk között. De ez igazából nem is ez a lényeg, mert a pergető horgászoknak számára az érdemi információ ennyiben összefoglalható: megszülettek a klasszikus BKK jigek! 

Hát ha még ha azt a hírt is eláruljuk, hogy ugyan még csak most gördültek le a gyár szalagjáról az első szériák, de már a magyar forgalmazó a Fahal Kft raktárába be is érkezett az első szállítmány!

BKK Round Elite Classic és Stinger Eye

Amit tudni kell ezekről, hogy kétféle kialakítással készülnek horogmérettől függően: A bal oldali kép mutatja a #2 – #6/0-s méretű jigfejeket, míg a 8/0 – 12/0-ás méretűeket a jobb oldali kép ábrázolja.

Az első kialakítás a kis és közepes méretű plasztik csalikhoz ajánlott, a nagyobb méretű csalikhoz ellenben már ólom nyakörves kialakítást tervezett a gyártó. 

Az 5-7-10-15-20-25 gramm és 1-12/0-s horogméretekkel variálva az első szállítmányt az évszaknak megfelelően állította össze a forgalmazó. Gondolva azokra a pergető horgászokra, akik alig várták ezt az időszakot. Így számukra azonnal egy olyan szortiment érhető el készletről, ami teljes mértékben lefedi a téli süllős időszakban a hazai felhasználói igényeket.

Az alábbi videók szemléletesebben bemutatják a fenti szövegelést:-)