Cégünk a Fahal Kft minőségi horgászcikkek importjával és hazai horgászboltok ellátásával foglalkozik.

Csapatunk horgászokból és kereskedelmi szakemberekből áll, az általunk képviselt gyártók termékei alapos tesztelésen esnek át és csak ezután kerülnek be a kínálatunkba.

A horgászat egy remek sport, hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. A magyarországi horgászok száma és közülük is a C&R (fogd meg és engedd el) technikát alkalmazó pergetőhorgászok száma is dinamikusan nő. Mind a kettőt örömteli trendnek véljük.

A jó horgászvizek viszonylagos túlhorgászata és a C&R módszer elterjedése miatt sok olyan hal él a vizeinkben amely már többször is találkozott horoggal, megszokott csalikkal. Saját tapasztalataink szerint a halak megjegyzik azoknak a műcsaliknak a mozgását, színét, hangját amellyel korábban már kifogták őket. Meggyőződésünk tehát, hogy a sikeres horgásznak mindig új módszerekhez, innovatív termékekhez kell nyúlnia ha eredményes szeretne maradni.

A Fahal Kft. kizárólag importőri és nagykereskedelmi tevékenységet folytat saját magyarországi raktárkészlettel. Weboldalunk célja az általunk képviselt márkák rövid bemutatása, termékeinket az érdeklődők a viszonteladóink boltjaiban tudják személyesen megnézni és megvásárolni. 

Bemutatkozás 1

Teszthorgászaink

Büszkén mutatjuk be teszthorgász csapatunkat, melynek minden tagja különleges tehetségű vérbeli pergető pecás. Egyben viszont egyformák vagyunk, keressük a legkiválóbb, legújabb csalikat, amik segítségével nagyszerű élménybeszámolókat írhatunk.

Bemutatkozás 2

Gajdos Anikó

Bemutatkozás 3

Pusztai Attila

Bemutatkozás 4

Ladvánszky Tamás

Bemutatkozás 5

Németh Boldizsár

Bemutatkozás 6

Csókás Endre

Bemutatkozás 7

Rabbit Dam Team

Bemutatkozás 8

Széll Tamás

Bemutatkozás 9

Balán Attila