Westin Predator botok

Nálunk a Westinnél igen egyszerű az élet. Csupán horgászbotokat készítünk azoknak a ragadozóhalas horgászoknak, akik a lehető legjobb minőségre vágynak. Így aztán nem kell a kompromisszumokkal izgatnunk magunkat.

Összegyúrtuk tehát minden tudásunkat a szénszálakról és gyantákról a bottervezésben szerzett sokéves tapasztalatunkkal, aztán eltöprengtünk a legjobb horgászkalandjainkon és nekiláttunk elkészíteni a valaha volt legfinomabb pálcákat. Végezetül kiválogattuk a fellehető legjobb hardvereket.

Ha  egy Westin botot vásárolsz, a legmodernebb technológiákat, legjobb anyagokat és alkotóelemeket kapod. Ilyenek a világ egyik legigényesebb piacáról, Japánból származó Fuji gyűrűk és orsótartók, melyek nélkül nincs Westin horgászbot. Hasonló a helyzet a TORAY szénszálakkal, amely azon kevesek egyike, melyek megfelelnek bottervezőink igen szigorú elvárásainak.

A Westin botok kivételes minőségben készülnek, szem előtt tartva az esztétika mellett a teljesítményt és a tartósságot is. Aki tehát igazán jó eszközre vágyik, nálunk megtalálja…