1. Hogyan tudom megvásárolni a termékeket?

A Fahal Kft. kizárólag nagykereskdelemi tevékenységet folytat. A termékek a folyamatosan bővülő viszonteladói hálózatunkon keresztül vásárolhatók meg. Aktuális partnereink listáját a „Viszonteladóink” menüpontban találod. (https://fahal.hu/viszonteladoink/)

  1. Érdekelnek a termékeitek, de az általam látogatott horgászboltban nem kaphatók a Fahal által képviselt márkák. Mi ilyenkor a teendő?

Beszélj az üzletvezetővel és kérd meg, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

  1. Ha egy horgászbolt tart is egy adott márkát honnan tudhatom, hogy az általam kiválasztott modell éppen van-e nekik a boltban?

Partnereink készletére nincsen rálátásunk. Még ha tudjuk is, hogy mikor melyik boltba mit szállítottunk azt nem tudhatjuk, hogy a kiválasztott termék ott van-e még a polcon. Amennyiben célzottan keresel bármilyen terméket javasoljuk, hogy hívd fel a horgászboltot mielőtt odamész.

  1. Hogy tudok jelentkezni teszthorgásznak a Fahal csapatba vagy a Westin Pro Team-be?

Leginkább pályázat útján. Kövesd a Fahal nagyker Facebook oldalát. (www.facebook.comfahalnagyker)

  1. Mennyi idő alatt kerül a megrendelt áru kiszállításra?

A termékek nagy többsége azonnal elérhető a budapesti raktárunkból. Ezek a termékek akár már a rendelés másnapján a horgászboltban lehetnek. Az éppen nem elérhető cikkek elsősorban a gyártók aktuális készletétől és a távolságtól függően érkezik be. Ez általában 3 nap és 2 hét között mozog.

  1. Horgászboltosként hogyan tudok Fahal viszonteladóvá válni?

A legfontosabb, hogy ne csak egy webshopot üzemeltess hanem legyen igazi üzleted. A további részletekért írj egy email-t vagy hívj fel minket.

  1. Hogy tudok belépni a webshopba?

Mivel ez egy nagyker (B2B) webshop a belépés csak viszonteladóink részére lehetséges. Minden viszonteladónk rendelkezik a belépéshez szükséges felhasználónév/jelszó párossal.

  1. Hol tekinthető meg a teljes termékkínálat?

A Fahal nagyker egyelőre nem rendelkezik bejárható bemutatóteremmel. Partnereink megrendelését raktáráruházunk készíti össze és futárszolgálat juttatja célba. Igyekszünk megjelenni különböző hazai szakmai kiállításokon (pl. Ponty Show) aminek a célja a teljes kínálat bemutatása.

  1. Van-e lehetőség a kiállításokon való vásárlásra?

Nincs, a Fahal a kiállításokon nem értékesít.